Activiteiten studio 2018

 

 

workshop voor tenoren

02-10, De ervaren en succesvolle tenor Frank Fritschy verzorgde een workshop voor tenoren. Er was veel belangstelling voor deze avond en er waren helaas meer aanmeldingen dan plaatsen. Met 14 gelukkigen werkte Frank toegewijd en intensief, maar we hadden makkelijk nog een uurtje langer kunnen doorgaan.

yoga en zang

Op 22/23 september  verzorgden Phyllis Ferwerda en ikzelf een weekend yoga en zang

Er was plaats voor tien deelnemers. Deze groep werkte intensief aan yoga onder leiding van Phyllis, zong en groupe op zaterdag en at daarna een ayurvedische maaltijd. Op zondag opnieuw opening met yoga, daarna zong eenieder een lied of aria waarna we na de ayurvedische lunch afsloten met yoga. Een groot succes dit weekend, gezien de eensgezindheid van de groep en de geduldige en vakkundige werkwijze van Phyllis Ferwerda.

Midzomernachts-dromen…

Op 22 juni deelden de zangleerlingen van studio Heeslust hun zangplezier met elkaar tijdens de leerlingenavond met het thema Midzomernachts-dromen. Het openingskoor uit Mendelssohns A Midsummernight’s dream werd samen gezongen en creëerde een warme aanvang van een mooie zomeravond.